Pređi na sadržaj

Usluge

Šta Makromedia može da uradi za vas?

Rentiranje bilborda

Reklamirajte vaše poslovanje preko velikih reklamnih površina na najatraktivnijim lokacijama.

Jedna od glavnih delatnosti agencije Makromedia jeste izdavanje u zakup bilborda, klasičnih reklamnih panoa (Megaboards) velikog formata na najaktraktivnijim lokacijama u opštini Stara Pazova, Inđiji, Rumi i Batajnici.

U okviru ovih usluga agencija Makromedia svojim klijentima nudi i kompletne usluge kreiranja idejnih rešenja i štampe na svim vrstama materijala za potrebe spoljnog (outdoor) oglašavanja.

Rentiranje bilborda

Rentiranje navigacionih totema

Reklamirajte vaše poslovanje preko navigacionih totema na najatraktivnijim lokacijama.

Bavimo se i izdavanjem u zakup navigacionih totema koji su postavljeni na najatraktivnijim lokacijama, na auto putevima u opštini Stara Pazova i u centru Stare Pazove.

Rentiranje navigacionih totema

Razvoj vizuelnog identiteta

Vizuelni identiet je ono što vidimo od nekog brenda, boja, geometrijski oblik, forma, tj. sve ono što ne možete iskazati rečima. To je ono što vas razlikuje u odnosu na druge. U moru različitih brendova, koji su predstavljeni potrošačima, Vi treba da privučete pažnju potrošača i da se oni odluče baš za Vas.

Jednostavno, vizuelni identitet Vam pomaže da Vas prepoznaju i pamte na tržištu.

Razvoj vizuelnog identiteta

Digitalna štampa velikih formata

Makromedia d.o.o. je preduzeće koje se bavi pružanjem usluge digitalne štampe velikog formata od 2003. godine. Tokom 15 godina smo stekli zavidno iskustvo i postali smo primer dobre poslovne prakse. Posedujemo nekoliko mašina marke Mimaki vrhunskog kvaliteta, sa velikom brzinom štampe, tako da u jednom danu možemo da obezbedimo uslugu vrhunskog dizajna, štampu i montažu na terenu.

Posedujemo i radionicu za doradu, tako da zaokružujemo ponudu. Naša poslovna politika je ključ u ruke, počev od dizajna, štampe, podrške, isporuke i montaže. Ceo proces pratimo, tako da će ceo Vaš projekat biti završen na vreme. Vrednosti koje pratimo su stalni razvoj, odgovornost prema radu i okruženju u kojem poslujemo, fer odnos prema klijentima.

Digitalna štampa velikih formata

Brendiranje vozila

Štampa na vozilu, brendiranje vozila ili autografika ja Vaša najbolja pokretna reklma. Dok vozite svoj biznis, vozite i reklamu. U našoj ponudi su i grafička rešenja za autografiku gde će naši iskusni dizajneri na osnovu Vašeg zahteva dizajnirati najefektija rešenja.

Brendiranje vozila

Brendiranje poslovnog prostora

Brendiranje poslovnog prostora je jedna od naših najvažnijih usluga i deo naše stalne ponude.

Koristimo najsavremeniju opremu i sve dostupne materijale. U mogućnosti smo da Vam damo celokupnu uslugu, od idejnih rešenja, merenja na Vašem objektu, konsultacija i izbor materijala pa sve do realizacije celog projekta, po sistemu, ključ u ruke.

Brendiranje poslovnog prostora

Obeležavanje (signage)

Obeležavanje ili navigacija prostorija podrazumeva izradu navigacionih tabli za obeležavanje firme, zatim prostorija unutar firme, natpise na vratima, ulepšavanje zidova, zatim peskiranje staklenih površina, izradu 3D logotipa, izradu 2D i 3D logotipa na pultevima.

Obeležavanje - signage

Organizovanje manifestacija

Osim pripremljenih štampanih materijala, organizujemo i događaje pred očima naših budućih ili sadašnjih korisnika i klijenata. Organizujemo od press-konferencija pa do svih vrsta "iventa" (event).

Kako bi se uverili u naš kvalitet, pogledajte fotografije sa naših uspešno realizovanih manifestacija.

Organizovanje manifestacija